"In a connected and 
complex world 
simplicity works"

De manier waarop je bedrijf zichzelf voorstelt is de krachtigste marketingtool die je in handen hebt. Zorg er daarom voor dat je look & feel perfect aansluit bij de persoonlijkheid van je bedrijf.
Ik ontwerp designs op basis van jouw ideeën en concepten.
Ik zorg voor een sterke huisstijl die in het verlengde ligt van je look & feel. Die huisstijl kan een volledig nieuwe creatie zijn of een subtiele aanpassing van de bestaande stijl.
Bizonder ontwerpt alles wat gedrukt kan worden. Of het nu gaat om visitekaartjes of een gigantische belettering voor op een etalageraam. Denk verder aan o.a. folders, brochures, catalogus, posters en flyers, uitnodigingen voor huwelijk/communie. Ook kun je bij mij aankloppen voor websites, kranten/magazine advertenties voor eigen zaak, geboortekaartjes, beeldbewerking, bedrukte gadgets, …

Uiteraard verzorg ik ook je algemene opmaak/DTP, volgens een al dan niet bestaand stramien.
Wil je de tekst voor je lay-out laten nalezen of (her)schrijven? Ook dat is mogelijk.
Omdat je rechtstreeks in contact staat met mezelf als ontwerper is dit als het ware een deel van je marketingafdeling. Dit zorgt voor minder kosten, er komen geen account managers aan te pas. Bizonder biedt je een duidelijke facturatie en regie waarbij je alles perfect kunt opvolgen.
Back to Top