Je merk is je bedrijf, je uitstraling naar de buitenwereld. Je uitstraling wordt bepaald door personaliteit, kernwaarden en dát wat jouw bedrijf uniek maakt. Ik verzorg jouw merk van concepting tot een heuse style guide, met een kleurenpallet, lettertypekeuze en verdere huisstijlbepalingen.

Vertaald in drukwerk
Het merk heeft exposure nodig en door de huisstijl te vertalen in communicatiemiddelen draag je je boodschap uit naar je publiek. Offline communicatie is nog steeds belangrijk in de online wereld van nu en zeker niet minder effectief dan de digitale media. Print kan heel mooi en divers zijn.

Met gebruik van prachtige fotografie.
Say cheese! Een foto maakt of kraakt een ontwerp. Om die reden wil ik graag zoveel mogelijk gebruik maken van stijlvolle beelden. Een beeld geeft direct een sfeer weer en daarmee speel je in op je doelgroep.
Een volgende stap is: sfeer en stijl. De potloodschetsen worden gedigitaliseerd, de kleuren worden bepaald met kleurenwaaiers en de lettertypes worden uitgekozen. De ideeën krijgen vorm en worden uitvoerig besproken.
Ontwerp etiket cava Loe voor Universal Wine Beernem
Huisstijl voor restaurant Woest in Gent
diverse huisstijlelementen voor Kopelino
visitekaartjes Nipaco-Storme
visitekaartjes + belettering etalage herenkapsalon Dirk
twee banners voor Lataire
visitekaartjes voor Teton Advice
Back to Top